logo
+31 (0)162 796 526

ma-vr 09:00-17:00u

9,6
5/5

16 beoordelingen

IT Beveiliging

247Alarm – De innovatieve alarmcentrale in de cloud

Niets is belangrijker dan de beveiliging van uw bedrijf. Zowel online als offline. Camerabewaking stelt u in staat de situatie altijd onder controle te houden, om zien wat er zich afspeelt op de zaak of om achteraf na te kijken wat er gebeurd is. Maar bovenal geeft camerabeveiliging u vooral een veilig en zeker gevoel.

Dankzij 247Alarm zorgen wij ervoor dat u zowel fysiek als digitaal veilig kan ondernemen.
Meldingen ontvangt en verwerkt u eenvoudig op uw smartphone dankzij de 247Services app.
Uw alarmcentrale wordt gemonitord vanuit een gecertificeerde, particuliere alarmcentrale. Een alarmcentrale die vanzelfsprekend voldoet aan de regelgevingen.

Dankzij 247 Alarm heeft u:

Is er bij u nog geen alarminstallatie aanwezig? LennMedia zorgt er samen met u voor dat u veilig online blijft. 247Alarm wordt geïnstalleerd door een gecertificeerd installateur, ook krijgt u een jaarlijks onderhoudscontract én aansluiting op de meldkamer.

Vanzelfsprekend kunnen camera’s ook bij de meldkamer worden aangemeld: wanneer er een melding bij de meldkamer binnenkomt, kijken zij direct of er iets ongebruikelijks aan de hand is. Zo ja? Worden de nodige hulpdiensten zo snel mogelijk ingeschakeld. Een veilig gevoel.

Meer informatie over 247Alarm? Neem gerust contact met ons op.

Programming

Wilt u uw bedrijf optimaal beveiligen met 247Alarm of camerabeveiliging?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u vrijblijvend terug!