logo
+31 (0)162 796 526

ma-vr 09:00-17:00u

9,6
5/5

16 beoordelingen

Over ons

Over ons

Internet Service Provider LennMedia levert sinds 2011 internetoplossingen op maat, ook voorzien wij gebruikers van verschillende vormen van hosting.

Daarnaast ontzorgt LennMedia als full service IT-partner de zakelijke markt bij uiteenlopende IT-vraagstukken.

In 2011 is LennMedia gestart met het aanbieden van webhosting en domeinnaamregistratie. Vanaf begin 2013 begon LennMedia met het opbouwen van een eigen server infrastructuur en snel werden VPS-servers en dedicated servers toegevoegd aan het portfolio.

In 2014 is er verder uitgebouwd met een eigen rack in het Nedzone Datacenter in Steenbergen, op deze manier hebben wij ruimte voor colocatie gecreëerd.

Wij merkten dat de vraag naar onze diensten voornamelijk in de zakelijke markt leefde.
Voor ons was de beslissing snel gemaakt; LennMedia gaat zich focussen op de zakelijke markt met als doel: zakelijke IT volledig te ontzorgen.

Het bleek een goede beslissing, vanaf dat moment ging het snel. LennMedia levert inmiddels hostingdiensten, cloud oplossingen, telefonie, zakelijke internetverbindingen en verschillende IT-beveiligingsoplossingen. Hiermee zijn wij een zakelijke IT-partner voor meer dan 100 grote- en kleine ondernemingen. We doen waar we goed in zijn en dit wordt al meer dan 8 jaar gewaardeerd door onze klanten én partners.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij uw IT-vraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op – wij denken graag vrijblijvend met u mee!

logo mono

Het team

Lennart

Lennart Dreves

Lennart is in 2011 LennMedia gestart met een passie voor techniek en servers. Lennart laat bedrijven beter en efficiënter werken door middel van internet, de cloud en telecom, en is daarnaast VoIP gecertificeerd. Met vragen over netwerkinrichting, internet, website hosting, virtuele servers en telefonie ben je bij Lennart aan het juiste adres.

Michiel

Michiel van den Broek

Michiel is Microsoft Office Specialist en helpt je graag om de mogelijkheden van Windows, de Officeprogramma’s en Office 365/Microsoft 365 beter in te zetten. Hierdoor profiteer je van een online werkplek die overal beschikbaar is en een veilige werkomgeving in de cloud. Office vragen en nooit meer gedoe met de Office 365 inrichting of licenties? Dan moet je Michiel hebben!

Datacenter

Datacenter en netwerk

Ons primaire datacenter – welke wij gebruiken voor ons hosting- en cloud portfolio – maakt gebruik van cold-corridors. Ook worden lege plaatsen afgesloten met blindpanelen: perfecte koeling tegen een zo laag mogelijk energieverbruik. Meer dan een beveiligde omgeving die beschermt tegen inbraak en brand.

Ook maken wij gebruik van een 2N installatie die ervoor zorgt dat de levering van energie in een zeer hoge beschikbaarheid aanwezig is. Al onze cabinets hebben gescheiden stroom feeds. Deze stroom feeds hebben hun eigen zaalverdelers, een compleet gescheiden UPS voorziening en een eigen net/noodovername. Zekerheid alom!

Op deze manier profiteert u van een datacenter waarbij een optimale beveiliging en zorg voor uw data centraal staat. Binnen het Nedzone datacenter wordt gebruik gemaakt van het Nedzone netwerk (AS25459). Nedzone faciliteert een eigen transportnetwerk dankzij routers in Steenbergen, Amsterdam en Rotterdam. Zij beschikken over aansluitingen bij AMS-IX, NL-IX en verschillende kwalitatief goede transitproviders. Flexibele en uitgebreide mogelijkheden staan centraal.

Naast ons datacenter in Steenbergen hanteert LennMedia failover locaties in Amsterdam en in Duitsland, en hebben wij een hechte samenwerking met KPN voor onze zakelijke internetverbindingen en telefonieoplossingen.

Wilt u ook profiteren van een veilig en betrouwbaar datacenter? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze partners

Wij hechten veel waarde aan de waardevolle samenwerkingen met onze partners. Daarom lichten we een aantal samenwerkingspartners hieronder uit.