logo
+31 (0)162 796 526

ma-vr 09:00-17:00u

9,6
5/5

16 beoordelingen

Blog

Ticketsysteem
LennMedia

We stoppen ermee

Voor ieder IT-probleem is er wel het dubbel aantal oorzaken waarom iets niet werkt. De oplossing? Persoonlijk contact en oprechte interesse. Vooral in de complexe wereld van IT zijn deze twee belangrijk. Te vaak worden consumenten van het kastje naar de muur gestuurd en blijven vragen onbeantwoord. Om dat te voorkomen hebben we bij LennMedia besloten ermee te stoppen.

Lees verder
Achter de schermen

LennMedia verkoopt nu officieel de producten van Apple

LennMedia verkoopt vanaf 13 oktober officieel de producten en diensten van Apple. Hiermee is ons portfolio uitgebreid met premium producten en diensten waarmee u eenvoudig de productiviteit en flexibiliteit van uzelf en uw medewerkers verhoogt.

Lees verder
3 tips voor een veilige thuiswerkplek
Beveiliging

3 tips voor een veilige thuiswerkplek

Thuiswerken is de nieuwe norm. Bij steeds meer bedrijven wordt een of meerdere dagen in de week thuiswerken ‘het nieuwe normaal’. Maar op welke apparaten gebeurd dit allemaal en gebeurd dit allemaal veilig? Wij geven je 3 tips voor een veilige thuiswerkplek en om thuiswerken zo veilig mogelijk te maken.

Lees verder
Hoe we in één dag ons gehele netwerk verhuizen
Achter de schermen

Hoe we in één dag ons gehele netwerk verhuizen

Zaterdagochtend 10:00. Voor de meeste een weekend, voor ons vandaag een werkdag. Aangekomen bij Dataplace Nedzone staat het verhuizen van ons gehele netwerk op de planning, zonder één seconde downtime. Een kijkje achter de schermen!

Lees verder
Trage applicaties op werk? Maak ze verleden tijd!
Internet

Trage applicaties op werk? Maak ze verleden tijd!

Elk bedrijf heeft er wel eens last van gehad: traag internet. Naast frustraties onder je medewerkers kan het serieuze gevolgen hebben voor de productiviteit en efficiëntie van je bedrijf. Heb je er steeds vaker last van dat de bedrijfsapplicaties niet laden? Of is het internet wel heel erg traag? Dat kan aan de bandbreedte liggen. Optimaliseer je productiviteit en doe een bandbreedtecheck.

Lees verder
Grijp de telefonische bereikbaarheid
Telefonie

Grijp de telefonische bereikbaarheid

Ondanks alle vooruitgang van de afgelopen jaren, is het nog steeds iets ongrijpbaars: bereikbaarheid. Gelukkig is er een manier om deze frustratie om te buigen naar iets functioneels. Voeg waarde toe aan bedrijfstelefonie!

Lees verder

Volg ons op social media