Cloud oplossingen

Cloud backup / Online backup – Uw bestanden veilig en versleuteld opgeslagen

In de meeste gevallen is het verliezen van bestanden onmacht, denk aan een gecrashte harde schijf of het per ongeluk verwijderen van gegevens.

Dankzij de cloud backup oplossingen van LennMedia kunt u een volledige of gedeeltelijke backup van de computer op een bepaald tijdstip maken. Deze backups worden opgeslagen op meerdere locaties. Na een backup op onze cloud is uw data altijd veilig. Nog een voordeel van onze online backup: u heeft overal en altijd toegang tot uw bestanden.

Vanzelfsprekend kunnen wij uw bestanden niet inzien. Uw bestanden worden versleuteld opgeslagen met een encryptie. U bent en blijft eigendom van uw data.

Cloud backup werkt zowel op Windows, Mac en Linux en is zelf naar wens in te stellen middels de client. Cloud backup bij LennMedia is flexibel. Wij kunnen een backup van één bepaalde map, maar ook van het gehele systeem maken.

Het verliezen van Word documenten, Adobe bestanden, CAD bestanden, programma bestanden en foto’s is daarmee verleden tijd. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wilt u weten hoe cloud backup uw bestanden online beveiligd?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u vrijblijvend terug!