logo
+31 (0)162 796 526

ma-vr 09:00-17:00u

9,6
5/5

16 beoordelingen

IT Beveiliging

Firewall & VPN – Optimale online bescherming

Veilig zaken doen is essentieel. Bedreigingen veranderen continue en netwerken worden iedere dag complexer. Steeds meer diensten verhuizen naar de cloud. Het ligt voor de hand dat het beveiligen van de cloud ervoor zorgt dat u veilig online bent. Echter is het beveiligen van de cloud niet genoeg. De data van de cloud gaat namelijk nog steeds over het lokale netwerk.

Security

Extra Veilig Internet

Extra Veilig Internet zet vanuit het internet van je zaak een hek om gevaarlijke websites. Klik je per ongeluk op een link naar een site met malware of andere gevaarlijke inhoud, dan zie je een waarschuwingspagina.

Extra Veilig Internet verhindert ook dat jouw apparatuur malafide adressen kan bereiken. Zo kunnen computers die via jouw aansluiting met internet zijn verbonden niet bij criminelen komen. En daarmee hou je ook je smart speaker, printer of beveiligingscamera veilig.

Extra Veilig Internet is te leveren op iedere KPN xDSL en FttH internetverbinding.

Hosted Firewall van Fortinet

Wilt u meer controle over uw firewall? Dan biedt een hosted firewall uitkomst! De Fortinet hosted firewall wordt namelijk direct aangesloten op uw internetverbinding.

Win-win: door gebruik te maken van een hosted firewall in de cloud hoeft er geen apparatuur meer op locatie te staan en zijn hoge investeringen verleden tijd.

Een hosted firewall stelt u in staat om een beveiligingsbeleid op één gecentraliseerde plaats te implementeren. Ook als dit beleid voor meerdere kantoorlocaties geldt.

De Firewall van Fortinet – FortiGate – is een Next-Gen-FireWall (NGFW). Dankzij de threat intelligence van FortiGuard Labs worden nieuwe dreigingen over de hele wereld direct gedetecteerd en afgeweerd. Veiligheid alom.

VPN - Beveiligde verbinding naar kantoor

Een VPN is het ideale voorbeeld van een gecontroleerde verbinding via een openbaar netwerk zoals het internet. Met een VPN kunnen beveiligde verbindingen worden opgezet naar kantoor, maar ook kunnen bepaalde cloudapplicaties worden afgeschermd zodat deze enkel via de kantoor VPN te benaderen zijn.

De VPN kan op twee manieren worden opgeleverd:  In de cloud, of via het modem op locatie.

Wilt u weten hoe uw bedrijf het veiligste werkt? Wij adviseren u graag! Neem gerust contact met ons op.

Weten hoe u uw bedrijf nog veiliger laat werken door middel van een firewall of VPN?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u vrijblijvend terug!