IT Beveiliging

Firewall & VPN – Optimale online bescherming

Veilig zaken doen is essentieel. Bedreigingen veranderen continue en netwerken worden iedere dag complexer. Steeds meer diensten verhuizen naar de cloud. Het ligt voor de hand dat het beveiligen van de cloud ervoor zorgt dat u veilig online bent. Echter is het beveiligen van de cloud niet genoeg. De data van de cloud gaat namelijk nog steeds over het lokale netwerk.

Hosted Firewall van Fortinet

Een hosted firewall biedt uitkomst. De Fortinet hosted firewall wordt namelijk direct aangesloten op de verbinding.

Win-win: door gebruik te maken van een hosted firewall in de cloud hoeft er geen apparatuur meer op locatie te staan en zijn hoge investeringen verleden tijd.

Een firewall stelt u in staat om een beveiligingsbeleid op één gecentraliseerde plaats te implementeren.

De Firewall van Fortinet – FortiGate – is een Next-Gen-FireWall (NGFW). Dankzij de threat intelligence van FortiGuard Labs worden nieuwe dreigingen over de hele wereld direct gedetecteerd en afgeweerd.

VPN - Beveiligde verbinding naar kantoor

Een VPN is het ideale voorbeeld van een gecontroleerde verbinding via een openbaar netwerk zoals het internet. Met een VPN kunnen beveiligde verbindingen worden opgezet naar kantoor, maar ook kunnen bepaalde cloudapplicaties worden afgeschermd zodat deze enkel via de kantoor VPN te benaderen zijn.

De VPN kan op twee manieren worden opgeleverd:  In de cloud middels de hosted firewall van Fortinet, of via het modem op locatie.

Wilt u weten hoe uw bedrijf het veiligste werkt? Wij adviseren u graag! Neem gerust contact met ons op.

Weten hoe u uw bedrijf nog veiliger laat werken door middel van een firewall of VPN?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u vrijblijvend terug!