logo
+31 (0)162 796 526

ma-vr 09:00-17:00u

9,6
5/5

16 beoordelingen

Trage applicaties op werk? Maak ze verleden tijd!

Elk bedrijf heeft er wel eens last van gehad: traag internet. Naast frustraties onder je medewerkers kan het serieuze gevolgen hebben voor de productiviteit en efficiëntie van je bedrijf. Heb je er steeds vaker last van dat de bedrijfsapplicaties niet laden? Of is het internet wel heel erg traag? Dat kan aan de bandbreedte liggen. Optimaliseer je productiviteit en doe een bandbreedtecheck.

We zijn als samenleving in rap tempo meer dan ooit online gaan werken. Handig, maar dit heeft ook effect op je internetverbinding. Heeft jouw bedrijf bijvoorbeeld de bandbreedte op die intensivering van internetgebruik wel aangepast? Niet? Dan is dan misschien de reden waarom jouw internet zo traag is.

Bandbreedte: vol = vol

Bandbreedte geeft aan hoeveel er tegelijk gedaan kan worden op een internetverbinding. En dat wordt steeds meer. Denk aan bedrijven die overstappen op de cloud, apps die je gebruikt om online samen te kunnen werken, mail die binnenkomt en dat allemaal keer het aantal werknemers dat tegelijkertijd gebruik maakt van dezelfde internetverbinding. Daarnaast voeren al die apps en programma’s die je gebruikt hun eigen updates uit, zonder dat je daarvoor toestemming hoeft te geven. Heel handig en veilig allemaal, maar door al die drukte op de verbinding zit je bandbreedte snel vol en is traag internet het resultaat.

Internetbewaking

Gelukkig kun je hier iets aan doen. Laat LennMedia bijvoorbeeld een bandbreedtecheck uitvoeren. Dan krijg je aan de hand van deze check advies over de juiste bandbreedte en internetverbinding. Vervolgens kunnen wij de juiste bandbreedte leveren met aanvullende services zoals monitoring. Hiermee beheren wij 24/7 jouw internetverbinding. Zo hebben we altijd inzicht in wat er op jouw internetlijn gebeurt en kunnen we eventuele problemen voorkomen of snel oplossen. Nooit meer in de wacht bij jouw internetprovider bij problemen, één belletje naar onze helpdesk die 24 uur per dag voor je klaarstaat en wij regelen de rest. Geen frustraties meer over traag internet of storingen en al helemaal geen personeel dat je naar huis hoeft te sturen omdat het internet eruit ligt. Zo kan jouw bedrijf altijd zo efficiënt en productief mogelijk werken.

Ook weten hoe jij dit als bedrijf kan toepassen? Neem dan eens contact met ons op!

Recente blogposts

Volg ons op social media

Ook op de hoogte blijven van de laatste IT ontwikkelingen?

Vul hieronder uw e-mail adres in en abonneer uzelf op onze nieuwsbrief!