logo
+31 (0)162 796 526

ma-vr 09:00-17:00u

9,6
5/5

16 beoordelingen

IT Beveiliging

IT Beveiliging – Digitale bescherming voor uw bedrijf

Het is zaak om uw data goed te beschermen. Wanneer klantgegevens, transacties of personeelsdossiers openbaar worden, kan dat niet alleen tot interne problemen leiden, maar zelfs tot hoge boetes.

Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met malware, storingen of hackers. Het is net als een ongeluk, men denkt altijd dat het niet bij hen gebeurt, totdat het wél gebeurt. Voorkomen is beter dan genezen.

LennMedia biedt beveiligingssystemen voor grote en kleine bedrijven: wij monitoren servers en verbindingen, zorgen voor een 24/7 alarmsysteem, installeren een hosted firewall en zorgen voor de juiste SSL certificaten. Zodat u zorgeloos en veilig zaken kunt doen.

Security on

Dankzij 247Alarm zorgen wij ervoor dat u zowel fysiek als digitaal veilig kan ondernemen. Niets is belangrijker dan de beveiliging van uw bedrijf, een goed werkend alarmsysteem en camerabeveiliging geven u een veilig en zeker gevoel. Direct inzicht, altijd controle en dat via elke verbinding.

Bij LennMedia monitoren we alle internetverbindingen en servers zelf. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en bent u altijd op de hoogte van eventuele werkzaamheden of storingen. Snelle detectie van netwerk- en serverstoringen, snelle detectie van protocolfouten en snelle detectie van defecte servers.

Een firewall stelt u in staat om een beveiligingsbeleid op één gecentraliseerde plaats te implementeren. Dankzij onze firewall worden nieuwe dreigingen over de hele wereld direct gedetecteerd en afgeweerd. De combinatie met een VPN is ideaal – beveiligde verbindingen gegarandeerd.

SSL certificaten versleutelen het verkeer tussen de bezoeker en de server, zodat deze niet te achterhalen zijn door derden.​ SSL certificaten zijn veilig en zo voelen uw websitebezoekers zich dan ook bij het doen van betalingen of het inloggen. Niet geheel onbelangrijk: websites met SSL certificaten komen vaak hoger in zoekmachines!