Hosting

Managed VPS eigen server, virtueel en schaalbaar

Met een virtuele server, ook wel een virtual private server (VPS) genoemd, profiteert u van de voordelen van een eigen server. Ook optimaal gebruik maken van virtual private servers? Dankzij de virtualisatie op basis van KVM zijn alle virtual private servers van LennMedia uiterst flexibel en schaalbaar, waardoor u op elk gewenst moment uw pakket kan aanpassen naar uw wensen.

Nog een voordeel: Door gebruik te maken van SSD opslag is uw VPS supersnel, tot wel 200% sneller dan reguliere HDD opslag.

Server
Maintenance

Serverbeheer volledig beheerd of beheer in eigen handen?

Wij nemen het beheer van uw server uit handen voor een vast bedrag van €25 per server per maand. Uw eigen server wordt na overleg naar uw wensen opgeleverd.
Daarnaast wordt de server maandelijks up-to-date gehouden. Vragen kunt u vanzelfsprekend per mail of telefonisch stellen.

Meer nodig? Voor uitgebreidere configuraties bent u bij LennMedia ook aan het juiste adres. Met onze serviceovereenkomsten ontzorgen wij u op het gebied van serverbeheer en monitoren wij uw server continue.

Wilt u het beheer van uw server zelf in de hand houden? Daar doen wij niet moeilijk over – Uw eigen server beheren behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Direct van start? U heeft al een eigen VPS op maat vanaf €7,99/maand!

Onze VPS servers zijn direct op te leveren met CentOS, Debian, Fedora, Ubuntu of zelfs Windows Server. Daarnaast is het mogelijk cPanel, Plesk, DirectAdmin of Webmin te laten installeren.

Alle VPS servers hebben standaard 1 IPv4 adres en 1 IPv6 /64 subnet.