logo
+31 (0)162 796 526

ma-vr 09:00-17:00u

9,6
5/5

16 beoordelingen

IT Beveiliging

Monitoring – altijd online dankzij LennMedia

Niets is zo vervelend als ’s ochtends op kantoor aankomen en constateren dat het internet het niet (meer) doet. Een internetstoring komt namelijk nooit gelegen… Niet ’s ochtends tijdens het versturen van een belangrijke mail, maar ’s middags tijdens een meeting ook niet. U kunt zelf stappen ondernemen om het probleem met de verbinding op te lossen, maar dankzij LennMedia hoeft dat gelukkig niet. 

Dankzij LennMedia bent u altijd op de hoogte van eventuele serverstoringen. Wij monitoren alle internetverbindingen en servers namelijk zelf, gratis.

Is uw internet uitgevallen of is er sprake van een onderbreking? Dan krijgt u binnen de kortste keren een telefonische push notificatie. Over het algemeen zijn wij dan al bezig om te onderbreking te verhelpen, zodat u binnen no-time weer online bent.

Wij zijn er snel bij – bij LennMedia monitoren wij namelijk zelf al onze servers en verbindingen, en via de statuspagina houden we alle werkzaamheden en storingen bij. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, weet u zeker dat uw mailtjes aankomen, en dat u meetings in gaat mét werkend internet.

Wist u dat het binnenkort ook mogelijk is om externe apparaten (zoals uw VPS) te monitoren en hiervan direct een telefonische pushnotificatie te ontvangen?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over monitoring.

Server status

Wilt u ook gratis monitoring op uw internetverbinding of server?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u vrijblijvend terug!