logo
+31 (0)162 796 526

ma-vr 09:00-17:00u

9,6
5/5

16 beoordelingen

Grijp de telefonische bereikbaarheid

Ondanks alle technologische vooruitgang van de afgelopen jaren, is het soms nog steeds iets ongrijpbaars: bereikbaarheid. Je krijgt bijvoorbeeld collega’s niet te pakken, je belt de hele dag langs elkaar heen of klanten klagen dat je niet bereikbaar bent. Dat kost natuurlijk veel tijd en geld zonder dat het echt iets oplevert. Gelukkig is er een manier om deze frustratie om te buigen naar iets functioneels voor je bedrijf. Voeg waarde toe aan telefonie met de HIP Reporter.

Inzicht in telefonieverkeer

De HIP Reporter analyseert gesprekken en toont de resultaten ervan in overzichtelijke rapportages. Daarmee krijgt jouw bedrijf de beschikking over uitgebreide statistieken over het telefoonverkeer. Denk dan aan hoe snel telefoontjes worden beantwoord, hoe vaak er wordt doorgeschakeld en hoe snel iemand de juiste persoon aan de lijn krijgt. Vooraf gedefinieerde rapportages en dashboards zorgen ervoor dat je inzicht hebt in het belverkeer. Zo heb je dus snel je bereikbaarheid inzichtelijk en kan je die aan de hand van de rapportages de bereikbaarheid optimaliseren.

Met de Premium licentie kun je helemaal zelf bepalen wie toegang heeft tot welke rapportages zodat de juiste werknemers aan de slag kunnen met deze informatie. Daarnaast krijg je real-time rapportages waardoor personeel efficiënter kan worden ingezet en kosten kunnen worden bespaard. Handig voor callcenters bijvoorbeeld.

De revolutie van telecom en ICT

HIP Reporter is een goed voorbeeld van de revolutie die de afgelopen jaren gaande is geweest in de telecom. Waar voorheen ICT en telecom twee aparte branches waren, gaat het nu samen in één nieuwe bedrijfstak. Doordat de telefooncentrale is verplaatst van de bedrijfslocatie naar de Cloud, zijn diensten zoals HIP Reporter de perfecte koppeling van ICT en telecom die veel inzicht kunnen verschaffen en waardoor bedrijfsprocessen verder geoptimaliseerd kunnen worden. Daarmee is de hosted telefonie revolutie onderdeel van een veel grotere revolutie: alle ICT van zakelijk Nederland naar de Cloud!

Benieuwd naar meer laat je informeren over de mogelijkheden door één van onze experts! Ze helpen je graag verder.

Recente blogposts

Volg ons op social media

Ook op de hoogte blijven van de laatste IT ontwikkelingen?

Vul hieronder uw e-mail adres in en abonneer uzelf op onze nieuwsbrief!