logo
+31 (0)162 796 526

ma-vr 09:00-17:00u

9,6
5/5

16 beoordelingen

Overstappen op Hosted Telefonie: het is nu de tijd!

Je weet het eigenlijk wel, je moet overstappen op Hosted Telefonie. Dat gaat het bellende leven van jouw werknemers in ieder geval een stuk makkelijk maken! Maar is het wel de juiste tijd om nu dingen te veranderen in deze veranderende wereld? Het antwoord is ja!

In deze blog 6 redenen waarom je nu zou moeten overstappen!

1. Altijd, overal

Het mooie van bellen via de cloud, is dat-ie altijd bij je is. Dus zonder problemen bel je vanuit huis, je vakantieadres of kantoor. En extra handig als je verhuist met je kantoor, je zit – letterlijk – nergens aan vast en kunt vanaf de nieuwe locatie direct weer aan de slag.

2. Updates

Omdat je een virtuele telefooncentrale hebt, krijgt de cloud automatisch een update als er nieuwe functionaliteiten zijn. Bovendien worden ook de updates automatisch uitgevoerd, dus ben je altijd verzekerd van goede beveiliging.

3. Investering

Voor bellen via de cloud hoef je geen grote investeringen te doen. Je betaalt een vast bedrag per maand en dat is het.

4. Vast & mobiel

Het mooie van deze vorm van Hosted Telefonie, is dat je het vaste toestel en het mobiele kunt combineren. Dat vaste nummer wordt gekoppeld aan je mobiele en daarmee is het onderdeel van de centrale. Zo heb je altijd alle functionaliteiten beschikbaar, vanaf ieder apparaat.

5. Functionaliteiten

Bellen via de cloud zorgt ervoor dat je efficiënter kunt werken. Zo zijn er mogelijkheden om een telefoongesprek (achteraf) op te nemen, om rapportages van telefoongegevens uit te draaien en om software integratie toe te passen.

6. Veilig

Bellen via de cloud wordt door mensen nog wel eens als onveilig gezien. Maar bellen in de cloud is een van de meest veilige manieren. Door de automatische updates ben je altijd verzekerd van een beveiligde lijn en de gegevens die in de cloud staan, zijn beveiligd opgeslagen.

Kortom, door hosted telefonie werk je efficiënter, bespaar je op je (telefonie)kosten en ben je altijd goed beveiligd met automatische updates. En niet te vergeten, misschien heb je hier nu wel tijd voor omdat er niemand op kantoor is?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op we helpen je graag verder!

Recente blogposts

Volg ons op social media

Ook op de hoogte blijven van de laatste IT ontwikkelingen?

Vul hieronder uw e-mail adres in en abonneer uzelf op onze nieuwsbrief!