logo
+31 (0)162 796 526

ma-vr 09:00-17:00u

9,6
5/5

16 beoordelingen

Zo scheid je privé en zakelijke telefoontjes

Je klanten bellen met je privé nummer is bijna onvermijdelijk in deze tijden. Thuiswerken en bellen met jouw privénummer zijn enkele voorbeelden dat werk en privé steeds meer samensmelt. Het kan even niet anders, maar dat betekent wel dat je ook belletjes kan krijgen op de momenten dat je daar niet op zit te wachten. Wil je controle hebben over je privé en zakelijke belletjes en deze ontvangen onder jouw voorwaarden? Vast-Mobiel integratie is nu de geschikte oplossing!

Optimale bereikbaarheid

Vast-Mobiel integratie regel je via een app op je eigen mobiele toestel. De app geeft je de mogelijkheid om je persoonlijke voorkeuren in te stellen. Zo maak je door één klik in de app je mobiele toestel jouw kantoortoestel. Het zorgt er voor dat je vanaf je eigen mobiele toestel met het vaste zakelijke nummer kan uitbellen en gebeld kan worden. Zo hoef je dus nooit meer je privénummer te geven aan je klanten. Ook als je niet bereikbaar wilt zijn, omdat je vrij bent, zijn zakelijke telefoontjes makkelijk uit te schakelen. Optimale bereikbaarheid, op de bank, aan de keukentafel of onderweg, wanneer jij dat wil.

Gebruiksvriendelijke app

De app heet Hipper+ en installeer je eenvoudig op je smartphone via de Android Market of App Store. De app is gebruiksvriendelijk en makkelijk naar eigen inzicht in te stellen. Als Vast-mobiel gebruiker regel je zelf met welk nummer de mobiele telefoon standaard uitbelt, kun je je recente gesprekken inzien en je voicemail afluisteren. Ook kun je in de app snel gebruikscontacten en recente belletjes zoeken en bellen vanuit de app met de knoppen ‘bel via centrale’ of ‘centrale belt terug’. En bij doorschakelen kun je instellen of iemand je mobiele of vaste nummer te zien krijgt.

Makkelijk en snel privé en zakelijk van elkaar te scheiden, voor jou mooi geen samensmelting van werk en privé! Meer weten? Neem gerust eens contact op met één van ons.

Recente blogposts

Volg ons op social media

Ook op de hoogte blijven van de laatste IT ontwikkelingen?

Vul hieronder uw e-mail adres in en abonneer uzelf op onze nieuwsbrief!