logo
+31 (0)162 796 526

ma-vr 09:00-17:00u

9,6
5/5

16 beoordelingen

Telefonie

VoIP telefonie – één oplossing voor uw bedrijfscommunicatie

Bent u op zoek naar een nieuwe telefoonoplossing, verhuist uw bedrijf of is uw telecomapparatuur aan vervanging toe? Dan is VoIP een goede keuze.

VoIP telefonie van LennMedia wordt opgeleverd op het betrouwbare netwerk van KPN en is redundant uitgevoerd. Daarnaast bellen VoIP-gebruikers onderling gratis. Ook profiteert u met VoIP van lage instap- en abonnementskosten.

VoIP is eenvoudig te integreren met:

Wilt u weten wat VoIP telefonie voor uw bedrijf kan betekenen? Wij informeren u graag persoonlijk over de beste mogelijkheden voor uw bedrijf en uiteraard maken wij het kostenplaatje voor u inzichtelijk. Neem gerust contact met ons op.

VoIP toestellen
Businessman

Overal bereikbaar

VoIP is nietaan een geografische locatie gekoppeld. U kunt uw telefoontoestel aan iedere netwerklocatie koppelen, uw toestel eenvoudig meenemen zonder instellingen aan te passen en zelfs dankzij vast-mobiel integratie met uw mobiele telefoon uitbellen vanaf de centrale.

Messages

Altijd verbonden

Totaalcommunicatie biedt alles voor telefonie, video bellen, messaging (chat), desktop delen en beschikbaarheid. Optimale communicatie, via telefoon, video of chat is essentieel bij een goede samenwerking.

Recording

Terugluisteren wanneer u dat wilt

Gesprekken terugluisteren tot in detail: met VoIP heef u zelfs de mogelijkheid tot het zoeken op bepaalde woorden, ook kunt u de stemming van uw gesprekspartner meten.

Meer informatie over wat VoIP telefonie voor uw organisatie kunt betekenen?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u vrijblijvend terug!