logo
+31 (0)162 796 526

ma-vr 09:00-17:00u

9,6
5/5

16 beoordelingen

Consultancy

Werkplekondersteuning – de gebruiker centraal

Het ontwikkelen van oplossingen die de productiviteit en het welzijn van werknemers laten stijgen, is en blijft een uitdaging voor talloze bedrijven en ondernemers. In het ideale geval kunnen werknemers op elk moment en vanaf elke locatie werken zonder dat de productiviteit hieronder lijdt.

Werkplekondersteuning van LennMedia zorgt ervoor dat alle faciliteiten op orde zijn. Van technologieën en processen tot hardware en software. Zo neemt het vermogen van werknemers om samen te werken toe. Wanneer de werkplek op orde is, zijn werknemers productiever. Naast een hogere productiviteit zorgt professionele werkplekondersteuning voor kostenreductie.

LennMedia zorgt er middels werkplekondersteuning voor dat u en uw medewerkers onbezorgd kunnen presteren vanaf €1 per dag (€30 per maand) – wel zo overzichtelijk!

Onbezorgd presteren? Zeker weten. Wat er ook aan de hand is, LennMedia staat u altijd bij.

Werkplekondersteuning is erg fijn wanneer er sprake is van korte ICT-gerelateerde vragen of problemen. Daarnaast maken veel van onze klanten gebruik van een serviceovereenkomst (SLA) waarbij we diensten monitoren, proactief ondersteunen én 24/7 support leveren. U leest het goed – met een serviceovereenkomst kunt u ons 24/7 bereiken. Ook middernacht staan wij voor u klaar.

Bent u benieuwd hoe effectief werkplekbeheer de productiviteit van uw medewerkers laat toenemen? Neem gerust contact met ons op!

Co workers

Werkplekondersteuning

Op afstand
1 per dag
per gebruiker
  • Onbeperkte ondersteuning (Fair Use) op afstand.
Populair

Er is een Fair Use Policy (FUP) van toepassing met een minimale afname van 5 gebruikers per maand. Werkplekondersteuning moet worden afgenomen voor alle gebruikers en wordt maandelijks berekend op basis van het aantal gebruikers in de Microsoft 365 werkomgeving met een Microsoft 365 Business Standard (of hoger) licentie.

Weten wat werkplekondersteuning voor uw organisatie kan betekenen?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u vrijblijvend terug!