Consultancy

Werkplekondersteuning – de gebruiker centraal

Het ontwikkelen van oplossingen die de productiviteit en het welzijn van werknemers laten stijgen, is en blijft een uitdaging voor talloze bedrijven en ondernemers. In het ideale geval kunnen werknemers op elk moment en vanaf elke locatie werken zonder dat de productiviteit hieronder lijdt.

Werkplekondersteuning van LennMedia zorgt ervoor dat alle faciliteiten op orde zijn. Van technologieën en processen tot hardware en software. Zo neemt het vermogen van werknemers om samen te werken toe. Wanneer de werkplek op orde is, zijn werknemers productiever. Naast een hogere productiviteit zorgt professionele werkplekondersteuning voor kostenreductie.

LennMedia zorgt er middels werkplekondersteuning voor dat u en uw medewerkers onbezorgd kunnen presteren – per werkplek en vanaf €1 per dag – wel zo overzichtelijk!

Onbeperkt vragen stellen? Zeker weten. Wat er ook aan de hand is, LennMedia staat u altijd bij.

Werkplekondersteuning is erg fijn wanneer er sprake is van IT-gerelateerde vragen, problemen en oplossingen. Daarnaast maken veel van onze klanten gebruik van een Service Level Overeenkomst (Service Level Agreement) waarbij wij zorgen voor hardware en software onderhoud én 24/7 support. U leest het goed – met een serviceovereenkomst kunt u ons 24/7 bereiken. Ook middernacht staan wij voor u klaar.

Bent u benieuwd hoe effectief werkplekbeheer de productiviteit van uw medewerkers laat toenemen? Bekijk hoe onze serviceovereenkomsten u nog verder kunnen ondersteunen.

Werkplekondersteuning

Op afstand
1 per dag
per werkplek
  • Onbeperkte ondersteuning (Fair Use) op afstand.
Populair

Werkplekondersteuning

Op afstand & op locatie
1
75
per dag
per werkplek
  • Onbeperkte ondersteuning (Fair Use) op afstand én op locatie.

Er is een Fair Use Policy (FUP) van toepassing op alle werkplekondersteuningspakketten. Werkplekondersteuning dient te worden afgenomen per werkplek en wordt per maand berekend op basis van het aantal gebruikers in de werkomgeving (op basis van Microsoft 365). De pakketten kunnen niet worden gecombineerd.

Weten wat werkplekondersteuning voor uw organisatie kan betekenen?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u vrijblijvend terug!