logo
+31 (0)162 796 526

ma-vr 09:00-17:00u

9,6
5/5

16 beoordelingen

Zakelijk internet

VDSL – extra snel, extra stabiel internet. Overal verkrijgbaar.

VDSL is de opvolger van ADSL en biedt meer snelheid. Overigens is VDSL internet van LennMedia niet alleen snel, maar ook stabiel: omdat wij iedere internetverbinding monitoren, kunt u rekenen op minder verval. Daarnaast behaalt u hoge downloadsnelheden: met VDSL2 en Vplus zijn snelheden tot 200Mbps mogelijk. Streamen en videobellen wordt dankzij VDSL wel heel eenvoudig. Ook hoeft u niet meer lang te wachten tot uw bestanden zijn gedownload!

Is er bij u nog geen glasvezelverbinding mogelijk maar wilt u toch profiteren van snel en stabiel internet? Dan is VDSL internet de ideale oplossing. LennMedia VDSL internet is namelijk leverbaar in heel Nederland.

Wist u dat VDSL verbindingen uit te voeren zijn met hosted firewall, IP-VPN of extra secundaire verbinding exclusief voor VoIP verkeer?

Wilt u eenvoudig overstappen naar stabiel, snel en betrouwbaar internet bij LennMedia? Geen enkel probleem. Doe de VDSL Postcodecheck om erachter te komen wat bij u de mogelijkheden zijn.

Postcodecheck

Fast loading

Glasvezel – tot wel 1Gbit per seconde!

Geschikt voor intensief internetgebruik, zowel zakelijk als particulier. Dankzij een glasvezel aansluiting wordt de internetsnelheid niet meer verstoord door externe factoren. Ook is de up- en downloadsnelheid altijd gelijk. Gelijktijdig bestanden ontvangen en versturen gaat net zo snel.

Glasvezel internet is ook geschikt voor thuis. Gamen en het streamen van series, films en muziek wordt zonder moeite gefaciliteerd dankzij de meest stabiele en snelste internetverbinding. Door de hoge bandbreedtes op glasvezel zijn er tal van nieuwe mogelijkheden:

Wist u dat glasvezel verbindingen uit te voeren zijn met hosted firewall, IP-VPN of extra secundaire verbinding exclusief voor VoIP verkeer?

Wilt u eenvoudig overstappen naar stabiel, snel en betrouwbaar internet bij LennMedia? Geen enkel probleem. Doe de Glasvezel Postcodecheck om erachter te komen of glasvezel al leverbaar is op uw adres.

4G internet – neem uw internetverbinding mee naar iedere gewenste locatie

4G internet van LennMedia is de ideale oplossing wanneer er op uw locatie geen gebruik kunt maken van VDSL internet of Glasvezel internet. Het 4G netwerk, dat normaal gesproken telefonisch gebruikt wordt, is ook beschikbaar voor uw vaste kantoorlocatie. Overigens kan 4G internet ook met een mobiel modem gebruikt worden. Zo kunt u de 4G internetverbinding meenemen naar iedere gewenste locatie!

4G internet kan daarnaast ook ingezet worden voor Machine-to-Machine (M2M) toepassingen zoals bij een alarmsysteem, en zelfs als back-up verbinding voor het bestaande vaste internet.

Valt het vaste internet op uw locatie uit? Dan hoeft u zich met LennMedia 4G geen zorgen te maken: de 4G verbinding neemt het namelijk automatisch over.

De voordelen van 4G internet:

Stap ook over naar stabiel, snel en betrouwbaar internet van LennMedia en profiteer van de voordelen. Wij kijken graag mee naar uw huidige situatie – neem gerust contact met ons op.

Broadcast