logo
+31 (0)162 796 526

ma-vr 09:00-17:00u

9,6
5/5

16 beoordelingen

Zo maak je je bedrijf slim, veilig en flexibel

Met Office 365 ben je als ondernemer al een heel eind als het gaat om veiligheid, flexibiliteit en slim werken. Maar met Microsoft 365 heb je echt een totaalpakket te pakken. Hier leggen we uit wat het verschil is en waarom de overstap van Office 365 naar Microsoft 365 klein en tegelijkertijd heel groot is.

Word, Powerpoint, Outlook, Excel en Skype. Het zijn een paar van de programma’s waar je medewerkers gebruik van maken met Office 365. Deze en de bestanden waar ze mee werken staan opgeslagen in de cloud, waardoor je medewerkers overal productief zijn.

Office en meer

Dit kunnen ze ook allemaal met Microsoft 365. Hiermee heb je alle gemakken van de bekende Microsoftprogramma’s, maar daarnaast nog veel meer. Microsoft 365 Business is speciaal ontworpen voor het MKB en bestaat naast Office 365 ook uit Windows 10 Business, en uit de belangrijkste functies van Enterprise Mobility + Security (EMS). Een combinatie die zorgt dat je bedrijf slim, veilig en flexibel kan opereren. Zo krijgt elke werknemer 1TB online opslagruimte, zodat ze overal vanaf elk apparaat bij al hun programma’s en bestanden kunnen, maar wordt er ook actief gefilterd op bedreigingen middels Advanced Threat Protection.

Veilig zakendoen

Met de extra features die wel in Microsoft 365 zitten, maar niet in Office 365, zorg je voor extra beveiliging. Zo kan je met de software data versleutelen en zelfs van afstand van apparaten van medewerkers wissen, bijvoorbeeld in geval van verlies of diefstal. Hiermee voorkom je geplande en ongeplande datalekken. Ook is je organisatie tegen de laatste malware en virussen beschermd. Deze bescherming is continu, jij hoeft alleen de automatische beveiligingsupdates uit te voeren.

Beheer en onderhoud van Microsoft 365

Het beheer en onderhoud van Microsoft 365 wordt gedaan door de verschillende Microsoft partners en daar is LennMedia er één van. Voor zowel Office 365 als Microsoft 365 gelden abonnementskosten. Welke oplossing het meest geschikt is voor jouw organisatie, kun je bespreken met onze Microsoft Office specialist Michiel. Eenmaal in het bezit van een pakket, kan je met vragen altijd bij ons terecht. Met de Werkplekondersteunings-pakketten zorgen we ervoor dat je medewerkers onbezorgd kunnen presteren. Alles om jouw zaak zo soepel mogelijk te laten draaien!

Recente blogposts

Volg ons op social media

Ook op de hoogte blijven van de laatste IT ontwikkelingen?

Vul hieronder uw e-mail adres in en abonneer uzelf op onze nieuwsbrief!