logo
+31 (0)162 796 526

ma-vr 09:00-17:00u

9,6
5/5

16 beoordelingen

Cloud oplossingen

Cloud oplossingen

Voor de meeste organisaties en particulieren is het de gewoonste zaak van de wereld: werken in de cloud. Dankzij LennMedia kunt u met behulp van verschillende cloud oplossingen veilig én gemakkelijk data opslaan en delen met diegenen die het nodig hebben. Ook altijd en overal online werken? Werken aan productiviteit, data beheren en online toepassingen gebruiken? Dan is werken in Microsoft 365 of Nextcloud iets voor u of uw organisatie.

Network
Microsoft

Een online werkplek die overal beschikbaar is, een veilige werkomgeving en nooit meer gedoe met licenties. Microsoft 365 wordt door talloze organisaties gebruikt en dat is niet voor niets. Microsoft 365 is te gebruiken op ieder apparaat; desktop, tablet en smartphone.

Nextcloud is een self-hosted, open source-bestandssynchronisatie en bestand sharing oplossing ontworpen voor eenvoudig en veilig gebruik. Eenvoudig toegang hebben tot bestanden om offline te kunnen werken of om te delen met teamleden, klanten en partners? Dan is Nextcloud de oplossing – meer dan een opslagbox.
Cloud backup

Voorbereiden op een crash of bestandsverlies is essentieel. Verlies van uw bestanden lijkt onvermijdelijk maar is dat niet. Zelfs als u gebruik maakt van een geavanceerd beveiligingssysteem is een online backup noodzakelijk.