logo
+31 (0)162 796 526

ma-vr 09:00-17:00u

9,6
5/5

16 beoordelingen

Consultancy

Consultancy – advies en ondersteuning op maat

Naast onze standaard dienstverlening, denkt LennMedia graag mee over IT vraagstukken binnen uw organisatie. Wij geven advies, ondersteunen uw werkwijze en processen proactief. Ook gaan wij graag de uitdaging aan om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Het bieden van de best mogelijke oplossing en het aanbevelen van de juiste technologie is onze taak. Daarnaast zorgen wij er samen met u voor dat de productiviteit van uw medewerkers altijd zo hoog mogelijk is met een passende IT-infrastructuur.

Ook beroepen wij ons regelmatig op onze partners (en zij op ons) om een antwoord te geven op de ontwikkeling van webapplicaties en/of websites.

Wat doet LennMedia?

All the data

Werkplekondersteuning van LennMedia zorgt ervoor dat alle faciliteiten op orde zijn. Met professionele werkplekondersteuning geven we antwoord op IT-gerelateerde vragen en problemen. We ondersteunen u op afstand en op locatie, en zorgen er voor dat u en uw medewerkers onbezorgd kunnen presteren.

Samen gaan we voor online resultaat. Wij monitoren al uw diensten en ondersteunen u waar nodig zodat u zich kunt focussen op ondernemen. Is er toch iets aan de hand? Met een serviceovereenkomst kunt u ons tot wel 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Ook middernacht staan wij voor u klaar.