logo
+31 (0)162 796 526

ma-vr 09:00-17:00u

9,6
5/5

16 beoordelingen

IT Beveiliging

SSL certificaten – veilig online

Met een SSL certificaat worden de gegevens tussen de bezoeker/ontvanger en uw server versleuteld, zodat deze niet te achterhalen zijn door derden. Het toevoegen van een SSL-certificaat aan uw website zorgt voor een veilige verbinding.

SSL wordt gebruikt voor de beveiliging van gegevens, login data en transacties. Wist u dat u al een SSL certificaat vanaf €15,00 per jaar, inclusief gratis installatie heeft?

Een SSL certificaat straalt niet alleen vertrouwen uit, het is ook extra veilig, voor zowel u als de bezoeker van uw website.

Waarom zou u een SSL certificaat gebruiken?

* De bovenstaande levertijd is slechts een indicatie van de tijd tot uitgifte tijdens kantooruren nadat alle benodigde gegevens zijn ontvangen.

LetsEncrypt wide

Let’s Encrypt vs. betaald SSL Certificaat

Ook is een gratis Let’s Encrypt certificaat beschikbaar. Dit certificaat is prima voor de kleinere websites (zonder inlog- en betaalmogelijkheden), maar kan soms niet voldoende zijn. Dit certificaat wordt dan ook gratis bij onze hostingpakketten geleverd.

Bij een betaald SSL certificaat is er een verzekerde waarde van toepassing. Daarnaast staat een betaald certificaat veelal professioneler, uw websitebezoekers zullen zich dankzij de EV/groene balk certificaten een stuk veiliger voelen.

Uw website beveiligen met een SSL certificaat? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.