IT Beveiliging

SSL certificaten – veilig online

Met een SSL certificaat worden de gegevens tussen de bezoeker/ontvanger en uw server versleuteld, zodat deze niet te achterhalen zijn door derden. Het toevoegen van een SSL-certificaat aan uw website zorgt voor een veilige verbinding.

SSL wordt gebruikt voor de beveiliging van gegevens, login data en transacties. Wist u dat u al een SSL certificaat vanaf €15,00 per jaar, inclusief gratis installatie heeft?

Een SSL certificaat straalt niet alleen vertrouwen uit, het is ook extra veilig, voor zowel u als de bezoeker van uw website.

Waarom zou u een SSL certificaat gebruiken?

Bij dit type SSL certificaat wordt alleen de domeinnaamhouder gecontroleerd. Bedrijfsinformatie is bij dit type validatie niet in het SSL certificaat opgenomen. Deze certificaten zijn daarom uitstekend voor toepassingen waarbij de identiteit van de website minder belangrijk is, zoals bijvoorbeeld forums en andere discussieplatformen.

MerkVerzekerde waardeLevertijd *Prijs per jaar 
Sectigo PositiveSSL€10,00015 minuten€15,00Bestellen

Bij een SSL certificaat met organisatie validatie worden uw bedrijfsgegevens gecontroleerd en opgenomen in het certificaat. Hierdoor kan de bezoeker zien dat u ook echt het bedrijf bent achter het domeinnaam.

MerkVerzekerde waardeLevertijd *Prijs per jaar 
Sectigo InstantSSL€50,00015 minuten€40,00Bestellen
Sectigo PremiumSSL€250,00015 minuten€75,00Bestellen

Uitgebreide, oftewel Extended Validation certificaten staan ook wel bekend als de SSL certificaten met een groene adresbalk. Bij een uitgebreide validatie worden naast het domeinnaam en de bedrijfsgegevens ook uw persoonlijke gegevens geverifieerd. Deze certificaten stralen door de groene adresbalk meer vertrouwen uit naar uw klanten en zijn daarom uitermate geschikt voor financiele instellingen en webshops.

MerkVerzekerde waardeLevertijd *Prijs per jaar 
Sectigo EV SSL Certificaat€1,750,0001 – 5 werkdagen€180,00Bestellen

* De bovenstaande levertijd is slechts een indicatie van de tijd tot uitgifte tijdens kantooruren nadat alle benodigde gegevens zijn ontvangen.

LetsEncrypt wide

Let’s Encrypt vs. betaald SSL Certificaat

Ook is een gratis Let’s Encrypt certificaat beschikbaar. Dit certificaat is prima voor de kleinere websites (zonder inlog- en betaalmogelijkheden), maar kan soms niet voldoende zijn. Dit certificaat wordt dan ook gratis bij onze hostingpakketten geleverd.

Bij een betaald SSL certificaat is er een verzekerde waarde van toepassing. Daarnaast staat een betaald certificaat veelal professioneler, uw websitebezoekers zullen zich dankzij de EV/groene balk certificaten een stuk veiliger voelen.

Uw website beveiligen met een SSL certificaat? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.