Zakelijke IT

Innovatieve en betrouwbare IT-oplossingen voor uw organisatie


Welkom bij LennMedia. Uw onafhankelijke IT partner voor zowel internet, connectiviteit, telecom oplossingen, security en efficiency.Door middel van onze IT-oplossingen zorgen wij er samen voor dat uw bedrijf optimaal en zo efficiënt mogelijk werkt.

Bekijk de video

Webhosting

Indien u op zoek bent naar extra betrouwbaarheid voor uw eigen bedrijf zijn de zakelijke webhosting pakketten van LennMedia een uitstekende keus. Alle zakelijke webhosting pakketten zijn standaard voorzien van een uptime garantie en worden dagelijks gebackupt naar een externe server. Zekerheid alom.

Meer over webhosting
Webhosting

Domeinnaam

Domeinnamen

Een domeinnaam weerspiegelt uw zakelijke- of persoonlijke identiteit op het internet. Een domeinnaam moet daarom ook passend en pakkend zijn. Bij LennMedia heeft u de mogelijkheid om op een heel eenvoudige en simpele manier uw domeinnaam te registreren. Daarnaast bieden wij tal van verschillende domeinnaamextensies aan, zodat u de extensie kunt kiezen die het beste bij u past.

Meer over domeinen

Maatwerk oplossingen

Elk IT probleem vraagt een andere benadering. Een andere oplossing.
LennMedia is gespecialiseerd in maatwerk IT oplossingen. Of het nu gaat om een website, software of volledig ingerichte server.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen
Maatwerk

Glasvezel internet

Werken op het snelste niveau. Met de meest stabiele en snelste internetverbinding tot wel 1Gbit per seconde. Dat is zakelijk glasvezel internet. Door de hoge bandbreedtes op glasvezel zijn er tal van nieuwe mogelijkheden zoals VoIP (Voice-over-IP), hosted desktop en real-time online back-up van uw bestanden.

Laat u informeren over de mogelijkheden van glasvezel bij u in de buurt en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Glasvezel internet

VoIP telefonie

VoIP bellen in de cloud biedt tal van nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijf. Naast de kostenbesparing van 17% voor nationaal bellen en tot wel 70% voor internationaal bellen, geeft het ook een betere gesprekskwaliteit, mogelijkheid tot conference calls en efficiënter zaken doen.

Wilt u weten wat VoIP telefonie voor uw bedrijf kan betekenen? Wij informeren u graag persoonlijk over de beste mogelijkheden voor uw bedrijf en uiteraard maken wij het kostenplaatje voor u inzichtelijk.

VoIP telefonie

Mobiele telefonie (vast-mobiel integratie)

Met Zakelijk Mobiel kunt u op alle fronten onbezorgd zaken doen, zowel binnen als buiten Nederland met de kwaliteit die u gewend bent en een supersnelle mobiel internet ervaring door 4G. U heeft nooit meer onverwachte kosten door onbeperkt bellen en sms’en en grote MB bundels met een zeer laag bovenbundel tarief. Tegoeden gelden op bedrijfsniveau waarbij gebruikers met elkaar delen en de mogelijkheid hebben tot extra SIM-kaarten voor het aansluiten van laptops, tablets en meer.

Integreer Zakelijk Mobiel met uw telefooncentrale bij LennMedia en bel onbezorgd waar en wanneer u maar wilt.

Mobiele telefonie (vast-mobiel integratie)

Totaalcommunicatie

Totaalcommunicatie biedt alles voor telefonie, video bellen, messaging (chat), desktop delen en beschikbaarheid. Optimale communicatie, via telefoon, video of chat is essentieel bij een goede samenwerking.

Met I AM kunt u vanuit één interface de beschikbaarheid van uw collega’s zien, chatten, bellen, vergaderen en samenwerken op élk apparaat. I AM werkt met uw bestaande vaste en mobiele nummers en wordt volledig geïntegreerd in uw telefooncentrale.

I AM Totaalcommunicatie is beschikbaarheid, chat, desktop delen, bellen en video, op PC, tablet en smartphone.

Totaalcommunicatie
Kaspersky

Computerbeveiliging

Kaspersky voorziet uw pc's en Macs, servers, tablets en smartphones van meerdere beschermingslagen. Alle beveiligingstools voor uw onderneming en meer in één suite. U kunt erop vertrouwen dat Kaspersky Small Office Security uw IT-beveiliging op zich neemt, zodat u zich volledig op uw bedrijf kunt richten.

Door realtime, cloudondersteunde technologieën te combineren met krachtige anti-malwaretechnologieën die op uw apparaten worden uitgevoerd, beschermen we uw bedrijf tegen de nieuwste malwaredreigingen.


Camerabewaking

Niets is belangrijker dan de beveiliging van uw bedrijf. Zowel online als offline. Camerabewaking stelt u in staat de situatie altijd onder controle te houden, zien wat er zich afspeelt op de zaak, achteraf nakijken wat er gebeurd is, maar geven u vooral een veilig en zeker gevoel.

Wij informeren u graag welke camera's het beste bij uw bedrijf passen en geven u een introductie tot de wereld van camerabewaking.

Camerabewaking

Office 365

Bereik een optimaal resultaat met volledige, geïnstalleerde Office-toepassingen op al uw apparaten, en bewaar en deel uw bestanden online.

Met Office 365 Business zijn vertrouwde hulpprogramma’s, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, beschikbaar waar en wanneer u deze nodig hebt. Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt.

Met LennMedia als Office partner hoeft u zich geen zorgen meer te maken over IT. Wij zorgen ervoor dat Office voor u wordt geïnstalleerd, nemen het beheer uit handen, en zorgen dat u direct aan de slag kunt.

Office 365

Advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Telefoon

+31 (0)162 796 526

Bel mij terug

Wilt u graag teruggebeld worden? Vul dan onderstaand formulier in met uw telefoonnummer en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Uw aanvraag

Contactgegevens


Daarom LennMedia

LennMedia ontzorgt. Door middel van onze persoonlijke benadering en servicegerichtheid leveren wij zakelijke IT diensten met hoge kwaliteit. Luisterend naar de klant, met een stabiel en betrouwbaar netwerk dat altijd, wanneer u maar wilt, beschikbaar is.

  • Persoonlijke aandacht
  • Servicegericht
  • Hoge kwaliteit
  • Betrouwbaar netwerk
  • Oplossingen op maat
Kantoor

Over LennMedia

LennMedia is zowel een Internet Service Provider die internetoplossingen levert en voorziet in verschillende vormen van hosting, als een full service IT-partner voor de zakelijke markt.

Meer over LennMedia